EEN KRACHTIG VERLENGSTUK VAN JE MARKETINGCAMPAGNE

Over ZIPA

Formulierenfabriek ZIPA is een modern en geavanceerd grafisch bedrijf opgericht in 1975. Begonnen als specialist in bedrukte kettingformulieren, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot marktleider in de Benelux voor kantoor en logistieke formulieren. Voor al uw zelfkopierende documenten bent u bij ons aan het juiste adres.

De formulierenfabriek

“We noemen onszelf de formulierenfabriek omdat we met 25 ervaren medewerkers het totale plaatje van grondstof tot eindproduct in eigen huis verzorgen. Deze aanpak leidt samen met persoonlijk klantencontact tot een hoge mate van flexibiliteit en efficiency. Onze 1.800 vaste klanten profiteren daar dagelijks van.

hero image
hero image
Levering vanuit opslag

“Het streven van Zig Zag Forms is dat u geen omkijken heeft naar de formulieren die uw bedrijfsvoering soepel laten verlopen. In ons magazijn staan ruim 1.100 pallets op voorraad voor onze klanten. Of u nu nationaal of internationaal zaken doet, wij zorgen ervoor dat uw formulieren:

Beter, sneller en goedkoper

“Door continu te blijven optimaliseren en samen te werken met specialistische partners op gebied van logistiek, beheer en IT, doen we het beter, sneller en goedkoper. Daag ons uit! Bel 071 589 45 00. Binnen een uur heeft u een passende offerte in uw mailbox.

hero image
To top