EEN KRACHTIG VERLENGSTUK VAN JE MARKETINGCAMPAGNE

Opvulmateriaal

Vorig jaar telde Nederland voor het eerst meer online winkels dan fysieke winkels. Dit betekent dat het aantal zendingen in ons land alleen maar toeneemt. Ben jij één van deze ondernemers? Lees dan verder over ons duurzame én op maat gemaakte opvulmateriaal.  

Opvulmateriaal gebruiken om een verpakking op te vullen? Waarom opvulmateriaal onmisbaar is, leggen we graag even aan je uit. De doos waarin jij jouw goederen verzendt heeft vaak een standaard afmeting. Omdat wellicht niet al jouw producten exact even groot zijn en naadloos in de doos passen, kan het product gaan schuiven en beschadigen tijdens het vervoer. Ons opvulmateriaal zorgt ervoor dat jouw producten netjes op hun plek blijven. Het gevouwen papier werkt schokabsorberend en zorgt ervoor dat alles wat jij in de doos stopt, bestand is tegen schokken en stoten van buitenaf. 


Of je nu een startende webshop ondernemer bent of op zoek bent naar een duurzame manier voor het opvullen van dozen, bij ZIPA helpen we je graag verder. Je kunt eenvoudig zelf jouw bestelling samenstellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

De voordelen van ZIPA opvulmateriaal

100% recyclebaar
Eigen bedrukking
Bevat geen plastic
Makkelijk in gebruik
Duurzaam
Licht van gewicht

Ons duurzame opvulmateriaal

Dat opvulmateriaal onmisbaar is voor het veilig versturen van jouw producten is geen discussie meer. Echter richten steeds meer ondernemers zich (gelukkig) op duurzaam verzenden, vervoeren en verpakken. Het papier van ZIPA is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. We bieden onze klanten twee verschillende vormen: 

Bruin kraft papier

Ons bruine kraftpapier staat bekend om zijn veelzijdigheid in diverse toepassingen. Net zoals ons opvulmateriaal, wordt ook ons bruine kraftpapier gemaakt van gerecyclede materialen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor de productie van dit papier, wat zorgt voor uitstekende prestaties naast een positieve impact op het milieu.   

Wit suikerbieten papier

Het witte suikerbieten papier is een uniek en luxueus opvulmateriaal. Dit witte papier wordt gemaakt van suikerbietenpulp en heeft, zoals genoemd, een zeer luxe uitstraling. Met een gewicht van 70 gram per vierkante meter is het een zeer licht opvulmateriaal dat ondanks het lage gewicht erg stevig is. Daarnaast is het materiaal eenvoudig in verschillende vormen te vouwen.

Direct bestellen
opvulmateriaal
bedrukt-opvulmateriaal

Opvulpapier bedrukt met eigen logo

Wij geven een commerciële draai aan ons opvulmateriaal door jouw bedrijfslogo erop te drukken. Stel je voor: elk pakketje dat je verstuurt, pakt uit met jouw unieke logo. Ons opvulmateriaal zorgt niet alleen voor een veilige verzending, maar maakt tegelijkertijd een professionele indruk. Jouw klanten zien direct wie het pakket heeft gestuurd en ze herinneren zich jouw merk elke keer als ze iets uitpakken. Het is niet alleen een slimme manier om je merk in de kijker te zetten, maar laat ook zien dat je oog hebt voor detail. Dus, als je je verzendingen wat persoonlijker en herkenbaarder wilt maken, dan is ons bedrukte opvulpapier echt iets voor jouw organisatie. Jouw verpakking wordt meer dan zomaar een doos – zie het als een verlenging van je marketingcampagne.

Stel samen

Uniek opvulmateriaal

Verlenging van jouw marketingcampagne
Veilig en verantwoord verzenden
Perfecte fixatie
Gratis sample
In twee soorten materiaal
Snel geleverd

Waarom ZIPA?

Waarom zou je kiezen voor het duurzame opvulmateriaal van ZIPA? Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden wanneer je op zoek gaat naar het perfecte opvulmateriaal voor jouw dozen. Maar waarom jij zou kiezen voor het opvulpapier van ZIPA sommen we nog even voor je op: 

  • Duurzaam geproduceerd van gerecyclede materialen. 
  • Bedrukt met je eigen bedrijfslogo voor een perfecte verlenging van je marketingcampagne.
  • Eenvoudig in verschillende vormen te vouwen. 
  • Schokabsorberend bij gekreukte structuur. 
  • Eenvoudig doseren en gebruiken in combinatie met onze handige dispensers.

Wil je meer weten over ons duurzame opvulmateriaal, heb je een specifieke wens, of wil je een gepersonaliseerde bestelling plaatsen? Configureer jouw bestelling of neem contact op met onze adviseur! 

dispenser zipa opvulmateriaal
To top